Moedertaal:

Nederlands

Opleiding:

Master in de Psychologie (KUL)

Carrière:

Na een korte periode als wetenschappelijk onderzoeker aan de Provinciale Hogeschool Limburg startte Kenny in 2006 bij GfK-Significant. Na 11 jaar maakte hij de overstap naar klantenzijde en ging bij FrieslandCampina aan de slag als Business & Consumer Insights Manager. Sinds begin 2019 zet Kenny samen met Johan de lijnen uit binnen DataSynergy.

Over DataSynergy:

Van kleins af aan ben ik gebeten door het zoeken naar oplossingen voor problemen of vraagstukken. Mijn werk bij DataSynergy is voor mij dan ook een logische vertaling van die passie: marktonderzoek en andere data laten mij toe de vragen en problemen van klanten zo gericht mogelijk te beantwoorden. Er zijn weinig zaken die me zoveel voldoening geven als in partnership met een klant een heel traject van begin tot einde succesvol afronden.

Waar ik energie van krijg? 

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen anders is en andere talenten en kwaliteiten heeft die hij of zij moet kunnen ontplooien. Kunnen steunen op een enorm divers en getalenteerd team en elke dag hun kwaliteiten stimuleren geeft me veel energie.